SurfCoat A/S
Bygmarken 1
DK-3520 Farum
Tlf.: +45 27116570
http://www.surfcoat.dk/
info@surfcoat.dk

Netværk

Surfcoats netværk omfatter både producenter og videnleverandører.

Producentkæden
Den bedste overfladebelægning til dit produkt kræver en gang i mellem ekspertise, som vi ikke har i fællesskabet. Vi henviser da til kvalitesbevidste konkurrenter (f.eks. DAI, Dansk Anodiserings Industri) eller inddrager godkendte underleverandører (f.eks. slibere, ol.) i produktionen. Du orienteres naturligvis om, hvem vi arbejder sammen med for at producere dine overflader

Videnleverandørerne
Det kræver viden at lave en kvalitetsoverflade – teoretisk viden om korrosion, slidstyrke, hårdhed, spændinger, osv., men også praktisk viden om ophæng, materialefordeling, badkemi, mv.

Den teoretiske viden erhverver vi gennem løbende dialog med DTU, Kemikalieproducenter og Udstyrsleverandører. Den praktiske viden udbygger vi gennem projekter og testforsøg.

Netværkssamarbejdet i dagligdagen
Din virksomhed indgår også i vores netværk. Jo mere vi kender til dig og din virksomhed jo bedre resultater. Vi besøger dig gerne f.eks. sammen med den ypperligste viden fra DTU. Under alle omstændigheder vil du blive kontaktet periodisk.

Kompetenceopbygningen sker i netværksprojekter med bl.a. DTU-studerende, der analyserer relevante problemer. Ny viden videreudvikles til ny produktion.

SurfCoat A/S
Bygmarken 1
DK-3520 Farum
Tlf.: +45 27116570
http://www.surfcoat.dk/
info@surfcoat.dk